De diensten van ZENO zijn altijd maatwerk en bouwen voort op een solide theoretische basis en een rijke praktijkervaring.

Coaching

Onze aanpak is persoonlijk en transformatief. Veel cliënten zijn positief verrast over snelheid, directheid en impact van onze coaching.

Teamontwikkeling

Vitale teams kunnen storingen productief maken, zelf het roer in handen nemen en ondervinden plezier in het samenwerken.

Organisatieontwikkeling

Organisaties dragen zorgen voor de juiste condities om te ontwikkelen. Medewerkers ontwikkelen effectief gedrag door persoonlijke moed en dialoog. Magie ontstaat wanneer één plus één hier drie is.

Masterclass Coaching & Teamcoaching

Samen met leading experts uit Nederland en elders organiseert het ZENO netwerk Masterclasses in coaching. In een kleine en interactieve setting bieden we in korte tijd grondig inzicht in persoonlijke coaching, teamcoaching of organisatiecoaching. De Masterclasses zijn bedoeld en voor professionals die reeds enige ervaring hebben en die hun repertoire willen verbreden

Verbindend Veranderen

De leergang Verbindend Veranderen is tot stand gekomen in samenwerking met diverse klanten uit verschillende contexten. Het is een leergang van en voor de praktijk. Doel is het opleiden van vaardige change agents voor de ontwikkeling van slagvaardige en vitale organisaties

Programma’s

ZENO verzorgt diverse programma’s in de vorm van open inschrijving en in company opleidingen. Onze meer bekende programma’s zijn Psychologie voor managers, de Kunst van het Kiezen (young professionals), Effectief samenwerken, Oplossingsgericht coachen, Omgaan met weerstand in verandering en de Basisopleiding Transactionele Analyse (101).

Recommandaties: