Training en groep was uitstekend. Goede combinatie van theorie en praktijk. Zeer toepasbaar op eigen situatie. Trainers kundig. Prettige locatie. Aanrader voor (lijn)managers en coaches. Ik heb begrip van TA basis Ego toestanden, Transacties, Drivers en Injuncties,  Scripts,  Psychologische spelen en de Dramadriehoek.

Martin Moraal
Manager Platform Engineering T Mobile

Goede combinatie van theorie en praktijk
Goede combinatie van theorie en praktijk

De Masterclass Transactionele Analyse was voor mij een inspirerende vertaling van de TA-theorie naar mijn eigen praktijk. Niet alleen begrijp ik nu de theorie beter, maar lukt het me ook om deze om te zetten in oefeningen die ik kan toepassen op mezelf en in mijn eigen coachpraktijk. Raïssa en Rombout hebben grondige kennis van de materie en weten dit door een fijne afwisseling van theorie en praktijk ook goed over te brengen. Ik ben erg geïnspireerd geraakt en volg graag een vervolg.

Maaike Taconis
Coach bij Young Professionals

Inspirerende vertaling van de TA-theorie
Inspirerende vertaling van de TA-theorie

Vorig jaar heeft het Team Fitcoaches van Reinaerde in company de Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd. In de training hebben we gezien wat er gebeurt in de onderstroom van ons werk en welke oplossingen (niet) werken. De training was zeer praktijkgericht omdat we werkten met eigen casuïstiek. Door de diepgang en de veilige sfeer zijn we als team ook veel hechter geworden. Deze Masterclass is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt!

Team Fitcoaches
Reinaerde

Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd
Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd