Dat ik bij Rombout terecht kwam door zijn goede reputatie zegt misschien al genoeg. Coaching van Rombout is een verademing. Dankzij zijn ervaring kan Rombout snel tot de kern van het probleem komen. Dit maakt dat je snel de diepte in kan. Hij helpt je verbanden te leggen die je zelf soms over het hoofd ziet en geeft je daarmee wat je nodig hebt om te groeien.

De coaching was flexibel en op maat: de frictie die ik op dat moment ervoer was altijd leidend in hoe wij mijn coachingsvraag aanvlogen. Daarnaast geeft hij je praktische handvaten mee om echt de verandering in gang te zetten die je nodig hebt. Ik gun dit iedereen.Chiel de Block
Junior onderzoeker Hogelschool Leiden

Verbanden zien die je zelf over het hoofd zag

IRombout en Maaike creëren een veilige en open sfeer en nemen de tijd om echt stil te staan.  Maar ook door gespreken met andere deelnemers en elkaar vragen te stellen heb ik veel geleerd over mijzelf, mijn omgeving en hoe ik daar op reageer. Rombout daagt je op een prettige manier uit een stapje verder te denken, waardoor ik veel nieuwe inzichten heb opgedaan.  

Kristel
Management Trainee High Select

Masterclasses
Een stapje verder denken

De ‘Kunst van het Kiezen’ kwam voor mij op het perfecte moment. Ik was bezig met de laatste opdracht van mijn traineeship en nog erg zoekende naar wat ik wil. “Er zijn zoveel mogelijkheden en ik vind alles leuk… Hoe moet ik kiezen?!”

Uiteraard konden Maaike en Rombout mij geen concreet antwoord geven, maar gaven aan dat de training hierbij zou helpen. En dit klopte! Het programma is zo opgebouwd dat je stap voor stap beter kunt omschrijven waar je goed in bent, wat je leuk vindt en welke functie of type organisatie bij je past.

Mijn plaatje werd steeds completer. De laatste opdracht waarin je een pitch moest geven was de perfecte afsluiter: wie ben ik, wat zijn mijn talenten zijn waar wil ik in die specifieke organisatie aan de slag. Hierdoor kon ik gericht keuzes maken en heb intussen een leuk aanbod van een interessante organisatie geaccepteerd.

Een belangrijke voorwaarde voor deze training is dat je open durft te zijn en je kwetsbaar durft op te stellen. De trainers zorgen voor veiligheid (als iemand zich ongemakkelijk voelt staan ze erbij stil). Maaike en Rombout vullen als begeleiders elkaar goed aan. Kort samengevat heeft de Kunst van het Kiezen mij geholpen beter te weten wat ik wil. Een echte eye opener was dat ik meerdere dingen leuk mag vinden en niet hoef te zoeken naar de perfecte functie voor de rest van mijn carrière.

Carien Jansen
Management Trainee High Select

Er zijn zóveel mogelijkheden…

Door ‘De Kunst van het Kiezen’ heb ik mezelf beter leren kennen. Het gaf mij inzicht over de richting die ik wil opgaan en hoe ik dit ga doen. Maaike en Rombout hebben de training zo ontworpen dat je stap voor stap kleine stukjes puzzel van jezelf bij elkaar kunt leggen. Door de cyclus van (theoretische) uitleg van het waarom, opdrachten, zelfreflectie en vragen van anderen, biedt de training je diepere inzichten in de vragen en uitdagingen waarmee je binnenliep. Prettig is bovendien dat er meteen actie-gericht aan de slag wordt gegaan. Voorwaarde voor deze training is dat jezelf durft open te stellen. 

Ewoud Stapersma
Management Trainee High Select

Stukjes van de puzzel bij elkaar leggen