“De tweedaagse masterclass TA heeft mij inzicht gegeven in een nieuw stukje van mijn manier van communiceren met anderen en het herkennen van hoe anderen communiceren. Al eerder heb ik over TA gelezen. Na deze twee dagen viel het kwartje pas echt: de ego-toestanden worden niet alleen theoretisch uitgelegd maar ook praktisch geoefend. Hoe makkelijk schiet ik toch steeds weer in oude patronen. Wat maakt dat ik getriggerd word, hoe kan ik “er uit stappen”: het komt allemaal aan de orde. Sheets waarin de theorie beknopt wordt samengevat, handige literatuurtips, prima tempo en een fijne en veilige groep om samen in te leren.”

Martine van Vliet
Strategische adviseur openbare orde en veiligheid Purmerend

Tstimonial
Na deze twee dagen viel het kwartje pas echt

Training en groep was uitstekend. Goede combinatie van theorie en praktijk. Zeer toepasbaar op eigen situatie. Trainers kundig. Prettige locatie. Aanrader voor (lijn)managers en coaches. Ik heb begrip van TA basis Ego toestanden, Transacties, Drivers en Injuncties,  Scripts,  Psychologische spelen en de Dramadriehoek.

Martin Moraal
Manager Platform Engineering T Mobile

Goede combinatie van theorie en praktijk
Goede combinatie van theorie en praktijk

De Masterclass Transactionele Analyse was voor mij een inspirerende vertaling van de TA-theorie naar mijn eigen praktijk. Niet alleen begrijp ik nu de theorie beter, maar lukt het me ook om deze om te zetten in oefeningen die ik kan toepassen op mezelf en in mijn eigen coachpraktijk. Raïssa en Rombout hebben grondige kennis van de materie en weten dit door een fijne afwisseling van theorie en praktijk ook goed over te brengen. Ik ben erg geïnspireerd geraakt en volg graag een vervolg.

Maaike Taconis
Coach bij Young Professionals

Inspirerende vertaling van de TA-theorie
Inspirerende vertaling van de TA-theorie

“Rombout heeft mij inzicht gegeven in de dieperliggende oorzaken die onder mijn coachingsvragen verborgen zaten. Door te beginnen ‘van binnenuit’ en te zoeken naar gedragspatronen en hoe die zich ontwikkeld hebben, gaf hij niet alleen inzicht, maar ook rust. Pas als je jezelf wat beter kent, kan je je ook verdiepen in de ander en je vandaaruit ontwikkelen tot een coachend leider. Stap voor stap werd hier naartoe gewerkt en werd ook de privé situatie betrokken. Waarbij Rombout steeds toetst of dat oké is. Heel prettig. Rombout brengt in zijn coaching een goede balans aan tussen luisteren, doorvragen en analyseren, aangevuld met kleine brokken ‘theorie’. In ieder gesprek stond meestal één praktijkcasus centraal, aan de hand waarvan de zoektocht naar dieperliggende patronen en interacties plaatsvond. Daardoor werd het nooit ‘zweverig’, wat ik waardeer.”

secretaris van een brancheorganisatie

Inzicht gegeven in de dieperliggende oorzaken
Inzicht gegeven in de dieperliggende oorzaken

Vorig jaar heeft het Team Fitcoaches van Reinaerde in company de Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd. In de training hebben we gezien wat er gebeurt in de onderstroom van ons werk en welke oplossingen (niet) werken. De training was zeer praktijkgericht omdat we werkten met eigen casuïstiek. Door de diepgang en de veilige sfeer zijn we als team ook veel hechter geworden. Deze Masterclass is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt!

Team Fitcoaches
Reinaerde

Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd
Masterclass Transactionele Analyse (TA) gevolgd

Rombout weet de kern van je wezen te vinden en je te motiveren om echt te voelen. Zo dichtbij komen en iemand zo raken en iemand toch veilig te laten voelen (in een groep) is onvoorstelbaar knap. Inspirerend voor elke professionele begeleider!

Marjolein Pleune
Performance Coach/PR/Politics/Author

Inspirerend voor elke professionele begeleider!
Inspirerend voor elke professionele begeleider!

Bij Rombout volgde ik een persoonlijk coachingstraject gericht op loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Rombout is direct in zijn communicatie, op een prettige en rustige manier. Hij is scherp op gedragspatronen en leert je deze zelf herkennen. Zijn aanpak voelt persoonlijk en op maat en werkt in kleine stappen toe naar een concreet resultaat. Ik heb dit traject als zeer waardevol ervaren.

Marjolein Pleune
Hoofd Marketing & Communications AKO

Rombout is direct in zijn communicatie...
Rombout is direct in zijn communicatie…

Rombout heeft mij op een aantal punten extra inzichten gegeven die mij zowel privé als zakelijk goed hebben geholpen. Hij is rustig, overziet zaken goed en voegt hierdoor echt waarde toe. Ik heb Rombout als een uitermate plezierige coach ervaren en heb nog iedere dag plezier van zijn waardevolle adviezen en aangereikte hulpmiddelen.

Martin De Haan
General Manager Personen bij Cunningham

Tstimonial
Ik heb nog iedere dag plezier…

Ik heb Rombout ervaren als een gedegen trainer die in staat is om mensen in beweging te krijgen, zegt waar het op staat om de deelnemers hiermee verder te krijgen in hun ontwikkeling met een zorgvuldig oog voor sfeer en relatie. Is verder ook pragmatisch, integer en respectvol. Uitermate plezierige en deskundige coach!

Dario Krezic
Sr. Electrical Engineer bij Alliander

Masterclasses
Uitermate plezierige en deskundige coach!

Ik heb vele jaren last gehad van paniek aanvallen, onrust, ongemotiveerd werken en vele andere klachten.
Mijn grootste ergernis was dat ik al die jaren niet wist waar ik mee te maken had.
Totdat ik me verdiepte in anxiety en specifiek in anxiety disorder.
Met deze informatie wou ik graag met iemand er over spreken. Op die manier kwam ik bij Rombout terecht op erover te praten. Wat hij vond van mijn situatie, of ik gelijk had met dat het anxiety disorder kon zijn en of hij mij kon helpen.
We hebben wat sessies gedaan waaruit bleek dat ik inderdaad last bleek te hebben van een anxiety disorder.
De sessies die erop volgden hebben mij langzaam van een last geholpen waar ik al 8 jaar mee rondliep.
Hiervoor had niemand mij begrepen of kunnen helpen.
Rombout wel. Hij heeft met uiterst empathisch en sympathieke wijzen geholpen om mezelf, mijn verleden en potentiële toekomst beter te begrijpen. Door de rust die hij creëert kon ik vertrouwd mezelf openen en een veilige plek hebben om te praten. Met alle zorg waar men voor kan hopen heeft hij mij erdoorheen geholpen.
Ik ben nu bewapend tegen mijn angst stoornis en kan met vol vertrouwen te toekomst in.
Ik kan niks meer dan dankbaar zijn voor de hulp die hij heeft gegeven over de 3 maanden dat we elkaar hebben gezien.
Uiterst tevreden en opgelucht.

Julian Brenninkmeijer
artist at julianbkunst

Met deze informatie wou ik graag met iemand er over spreken
Met deze informatie wou ik graag met iemand er over spreken